Place to Bieb in het wijkcentrum Koningshaven.

Afgelopen vrijdag hebben alle kinderen uit de groepen 1 t/m 3 de verjaardag van Roos gevierd bij de Place to Bieb.  De kleine bibliotheek die u vindt in wijkcentrum Koningshaven. U kunt hier met de biebpas van de grote bibliotheek boeken lenen! Roos las aan de kinderen voor uit het boek “Nog honderd nachtjes slapen”. Roos besluit voor haar verjaardag een eigen slinger te maken. Tot grote schrik van de buurt knipt Roos driehoeken uit al hun kleding! Na afloop van het verhaal mochten alle kinderen Roos helpen om ook een eigen slinger te maken. Hilarisch, want van mama mogen de kinderen écht niet zomaar in hun kleren knippen!

Komende week wordt het aanbod van de bieb aangepast. Er komen kinderboeken voor beginnende lezers. (groep 3-4-5). Nu de grote bibliotheek naar de Spoorzone verhuist bieden wij de kinderen (en volwassenen) een bescheiden alternatief. Kortom, neem je bibliotheekpas mee en kom snel boeken lenen. Heb je nog geen pas? Geen probleem, die kun je bij de balie aanvragen.

Meer informatie nodig? Neem contact op met Willem van de Voort.  willemvandevoort@contourdetwern.nl  Langskomen mag ook!