Afscheid van onze Juffrouw Ank

Na een loopbaan van 30 jaar op BS Fatima, waarvan 15 jaar als directeur van onze  school gaat ‘onze’ juf Ank per 1 januari 2018 met pensioen!

Op 19 december hebben we voor haar een feestelijke, culturele dag georganiseerd.  Ze werd ’s morgens opgehaald in stijl met een Oldtimer.  Op school werd ze buiten opgewacht door haar leerlingen en Loutje, de gastvrouw voor deze dag.

Een speciaal voor haar gemaakt afscheidslied werd door alle leerlingen gezongen . Op de speelplaats werd ze toegesproken door bestuurder Jaap van Loon en werd  haar naambord onthuld : “Het Ank Bullensplein .”

Daarna gingen alle leerlingen samen met gastdocenten van Factorium Podiumkunsten een presentatie voorbereiden op het gebied van dans, drama, muziek, poëzie en schilderen.  Na een heerlijke lunch die verzorgd werd door de ouderraad traden alle groepen voor juffrouw Ank en haar familie op in de gymnastiekzaal.

Het werd een geweldige presentatie van muziek ,dans, drama en poëzie.  Klik voor de foto’s  op deze link : foto’s presentatie  .

Iedereen genoot zichtbaar van de inzet van alle leerlingen. Juffrouw Ank kan terug kijken op een geweldige afscheidsdag.

Deze diashow vereist JavaScript.